05 Oct 2015

Instagram oglašavanje u Hrvatskoj

Evo ga…

Došlo je do nas, tako dugo iščekivanog oglašavanja na trenutno vrlo popularnoj društvenoj mreži, Instagram!

Svi bi odmah htjeli uskočiti na ovaj tip oglašavanja, ali potrebno je znati neke činjenice prije nego što krenemo sa oglašavanjem. Prvo što je važno napraviti je povezati vlastitu Facebook stranicu sa Instagram računom, ipak se oglašavanje odvija preko Facebook-ove mreže za oglašavanje 🙂

prvi_korak_instagramPovezivanje Facebook stranice sa Instagram računom

Instagram kampanje radimo preko Facebook-ovog Power Editor-a, drugog načina za sada nema. U Power Editor kada napravimo kampanju moramo obratiti pozornost da izaberemo jedan od ova tri cilja :

  • Clicks to Website
  • Mobile App Installs
  • Video views

Ukoliko odaberemo neki drugi cilj, opcija za oglašavanje na Instagramu nam neće biti dostupna.

Vrste kreativa koje možemo koristiti su obična fotografija i video oglas. Mislim da će u skoroj budućnosti biti jako dobro imati pripremljene video kreative.

Nakon što sve postavite, ostalo je isto kao i Facebook oglašavanje. Cijene se i kreću kao kod Facebook oglašavanja, sve ovisi o ciljanoj skupini i rezultatu oglašavanja, ali za jednu kampanju gdje želite reach od 10.000 ljudi, $10 vam je dovoljno za početak.

Ako vam se ovo čini zanimljivim i željeli bi probati oglašavanje na Instagramu, kontaktirajte nas čim prije kako bi bili jedni od prvih i iskoristili sve mogućnosti ovog kreativnog načina oglašavanja!

Vaše ime (potrebno)

Vaša e-mail adresa (potrebno)

Vaša poruka


Tin Klasić